Betaalmogelijkheden, levering en retourneren

 

Betaalmogelijkheden

U kunt bij G-shirts.nl betalen met iDeal, er worden hier geen kosten voor in rekening gebracht.

Betalingen via iDeal worden afgehandeld door betaalprovider Pay.nl zodat u met (vrijwel) alle banken, inclusief buitenlandse rekeningen, snel veilig en gemakkelijk uw bestelling kunt afrekenen.

Op aanvraag (via email naar info@figureswap.nl voor dat u uw bestelling doet) kunt u bestelling contant betalen bij ophalen, er is echter geen contant (wissel)geld aanwezig.

Wij werken op het moment aan een paypal implementatie.

 

Levering

De bezorging van onze bestellingen wordt standaard verzorgd door PostNL, u ontvangt een persoonlijke trackingcode van uw pakket per email.

Same Day Delivery is helaas niet mogelijk. Op aanvraag (via email naar Contact@figureswap.nl voor dat u uw bestelling doet) kunt u uw bestelling in arnhem afhalen.

De meeste van onze artikelen zijn op voorraad en dus direct te leveren.

 

Retourneren

Wanneer je een product ontvangt dat niet voldoet aan de voorwaarden of beschadigd is, dan kun je dit product binnen 14 dagen (10 werkdagen) retour sturen. Je krijgt dan van ons een nieuw product, de betaling retour of storecredit.  De verantwoordelijkheid voor het terugsturen van de producten en de hiervoor gemaakte kosten liggen in dit geval bij u.

Verkeerde artikelen ontvangen, verzend deze dan ongeopend retour. Deze retourneerkosten zijn voor rekening van G-shirt.nl en worden op uw bankrekening teruggestort.

Wij behouden ons het recht om geretourneerde producten te weigeren, bijvoorbeeld indien wij deze onjuist ingepakt terug hebben gekregen of de klacht niet overeenkomt met de werkelijkheid.

 

Niet tevreden? Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen, in de originele verpakking. De retourneerkosten zijn voor rekening van de klant.

Ons retouradres:
G-shirts.nl
Schipholplein 162
6843BL
Arnhem

Neem eerst contact met ons op wanneer je iets gaat terugsturen.